عاشورای حسینی

 


یا حسین مظلوم

 

 

تاسوعا و عاشورای حسینی بر پیروان آنحضرت تسلیت باد



هلیا ; ۱۱:۱٥ ‎ب.ظ ; سه‌شنبه ۱٧ دی ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()    +

فواید اسفناج

اسفناج کلسترول بد خون را کاهش میدهد

اسفناج فواید دارویی بسیاری دارد که از آنها می توان به کاهش کلسترول خون اشاره کرد.

برگ اسفناج سرشار ازویتامین A,B3,C,آهن و پتاسیم است.

این گیاه موجب هضم سریع غذا شده و برای کاهش وزن

بسیار مناسب است.

تحقیقات دانشمندان نشان میدهد اسفناج تب بر است ودر

پیشگیری از سرطان روده بزرگ،معده،پرستات،حنجره و

رحم اثر زیادی دارد.

اسفناج،ترشحات لوزالمعده را افزایش میدهد و همین نکته سبب هضم سریعتر غذا ها شده و از نفخ ویبوست،بخصوص

در افراد مسن،پیشگیری میکند.

به همین دلیل پزشکان توصیه می کنند که افراد مسن روزانه

حداقل یک بشقاب اسفناج را در رژیم غذایی خود قرار دهند

تا سیستم گوارش واز همه مهم تریک سیستم دفع نرمال داشته باشند.

تخم اسفناج ملین بسیار خوبی است و برای بر طرف کردن یرقان و ورم کبد موثر است.


 

حالا که صحبت اسفناج شد بهتره که طرز تهیه برانی اسفناج رو هم بنویسم.

میدونید که اسفناج را موقعی که بخار پز کنیم حجمش کم میشه.

مواد لازم برای تهیه برانی:

یک کیلو اسفناج

یک عدد  پیاز

تخم مرغ  سه عدد

روغن  به میزان لازم

نمک وفلفل وادویه  مقداری

ماست  نیم کیلو

در صورت تمایل مقداری گردو

طرز تهیه:

پیاز را به صورت خلال های نازک خرد می کنیم وسرخ می کنیم

تا رنگ آن طلایی شود.

اسفناج را پاک کرده،می شوییم و به اندازه های دو سانتی خرد میکنیم

به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم کمی هم می زنیم وبه مدت دو ،سه دقیقه

در ظرف را می بندیم و اجازه می دهیم با بخار خودش پخته بشه . 

در این مدت دو، سه بار هم می زنیم .

وقتی اسفناج پخته شد و کمی به روغن افتاد نمک و فلفل وادویه را اضافه

کرده وتخم مرغها را درون ظرفی می شکنیم ، بعد از هم زدن درون

موادمون می ریزیم ومخلوط می کنیم .

اگر از گردو استفاده کردین موقعی که تخم مرغها کاملا پخت گردوی خرد شده را

روی برانی می ریزیم .

موقع سرو برانی ماست  را در ظرفی جدا کنار آن قرارمی دهیم.


 



هلیا ; ٧:٢٢ ‎ب.ظ ; چهارشنبه ۱۱ دی ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()    +

سالاد خامه دار سیب زمینی وخیار شور

 

سلام 

چطورین دوستان

یک سالاد استرالیایی 

خوشمزه که طرزتهیه شو

خواهرم برام فرستاده

امیدوارم خوشتون بیاد

 

مواد لازم برای هشت نفر

 

سیب زمینی        1/5 کیلو

ژامبون مرغ            4 ورق

تخم مرغ آبپز

و 4 قاچ شده         6 عدد

پیازچه خرد شده    6 ساقه

خیار شور خرد شده  4 عدد

مایونز                   نصف پیمانه

خامه ترش            نصف پیمانه

شیر                    1/4 پیمانه

نمک وفلفل         به میزان لازم

سیب زمینی ها را پوست کنده به قطعات بزرگ خرد کنید.

آنها را با بخار یا ماکروویو  بپزیید تا نرم شود و بگذارید تا خنک شود.

ژامبون ها را به صورت نوارهای باریک ببریید.

در ماهی تابه( بدون روغن) تف  دهید تا برشته شود.

سیب زمینی, ژامبون, پیازچه ,تخم مرغ وخیارشور را داخل ظرف بزرگی

ریخته به آرامی هم بزنید.

مایونز , خامه , شیر و نمک وفلفل را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

و در ظرف مناسبی ریخته و تزیین کرده و سرو نمایید.

 

پ. ن :  می توانید در ظرف سر پوشیده در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان

هلیا ; ۱:٠۳ ‎ب.ظ ; دوشنبه ٩ دی ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()    +

 

سلام خوبین

امیدوارم عید غدیر وشب یلدا خوش گذشته باشهلبخند

چند روزی مسافرت بودم.

یه جمله ای خوندم خیلی خوشم اومد و اون جمله اینه:

تنها دلیلی که یک نفر می تواند از تو متنفر باشد ,اینست که می خواهد مثل تو باشد.

برمی گردم.قلب

هلیا ; ٢:۳۸ ‎ب.ظ ; دوشنبه ٢ دی ،۱۳۸٧
    پيام هاي ديگران ()    +