سنبوسه

مواد لازم برای تهیه خمیر سنبوسه

آرد معمولی یک ونیم پیمانه

کره  30 گرم

دانه خشخاش  یک قاشق غذا خوری

آب ولرم  نصف پیمانه

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

مایه داخل سنبوسه

پیاز خرد شده یک عدد

سیر له شده  1حبه

سیب زمینی نگینی خرد شده 1 عدد متوسط

روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

جعفری تازه   خرد شده 2قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش  2 قاشق غذا خوری

نمک وفلفل به میزان لازم

آرد را در کاسه الک کنید , با کره مخلوط کنید دانه خشخاش را با مقدار ی آب مخلوط

کنید تا خمیر سفتی بدست آید.

روی یک سطح صاف آرد پاشیده و حدود 5 دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم شود.

روی خمیر را پوشانده و مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری کنید. سیب زمینی ها رابشکل نگینی ریز خرد کنید وبپزید

روغن را در ماهی تابه گرم کنید و پیاز وسیر را اضافه کنید تف دهید تا یاز نرم شود .

سیب زمینی  جعفری  آب لیمو ونمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید و10 دقیقه

اجازه دهید تا خنک شود.

روی میز کار آرد پاشیده خمیر را به ضخامت 3 میل باز کنید.

خمیر را به دایره هایی مساوی ببرید (می توانید این کار را با استفاده از سر لیوان انجام دهید)

به طور مساوی یک قاشق از مواد را در وسط دایره ها بریزید وبا انگشت لبه های خمیر را   به هم فشار دهید ومحکم ببندید.

سنبوسه ها را در روغن داغ بریزید تا سرخ شوند .

سنبوسه ها را بصورت داغ سرو کنید.

می توانید از قارچ نیز در مایه استفاده کنید .

نوش جان

 

هلیا ; ٢:٥٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/٢٥
    پيام هاي ديگران ()    +