شیرینی قرابیه تبریز

 



مواد لازم:
بادام پوست گرفته خام 150 گرم

شکر 200 گرم

سفیده تخم مرغ 3عدد

مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم

 

طرز تهیه:
  بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.

اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.

 خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.

 سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.

 داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.

 سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.

 شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

 بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.

این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.

نکته تغذیه ای:
این شیرینی به دلیل داشتن بادام و پسته، غنی از آهن گیاهی است، ولی در عوض کالری بالایی دارد، لذا از مصرف زیاد آن پرهیز کنید.


 

   

/ 4 نظر / 20 بازدید
رویای تنها

سلام [گل] خوبي ؟[سوال] منو مي شناسي ؟[سوال] من يه دوست قديمي هستم اينم وب جديدمه بيا پشيمون نميشي[نیشخند][چشمک][تایید] يا علي [خداحافظ]

رویای تنها

سلام بچه ها [گل] بدوييد بيايد كه آپيدم [تایید][عجله][زودباش] فقط به خاطر شما ها اومدم[چشمک] امروز پس بياييد و زحمتم رو با نظراتتون جبران كنيد [شرمنده][رویا] يا علي [خداحافظ]

نژادمحمد

سلام وبلاک قشنک دارید ممنون از اینکه به ما سر زدید از اشکلای که گوش زد کرید ممنون من شما را لینک کردم شما هم اکه خواهستید می تونید ما را لینک کنید اگر از تبریز باشید می تونیم با هم بیشتر آشنا باشیم