ترشی لبو


آشنایی با روش تهیه ترشی لبو به شکل گل و ستاره

 

مواد لازم:

لبو: یک کیلو

سرکه سفید: به میزان لازم

نمک: کمی

طرز تهیه :

می‌شود همین طوری لبوها رو خرد کرد و توی سرکه ریخت. ولی شاید بهتر باشد به خاطر رنگ و روی لبو، کمی به آن شکل دهیم.

 ابتدا لبوها را پوست می‌کنیم و توی قابلمه می‌اندازیم. رویش سه چهار لیوان آب می‌ریزیم و می‌گذاریم روی حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزد . توی این مدت یک ساعت که لبو می‌پزد،کم کم رنگ پس می‌دهد و  آب خوشرنگی از آن به جا می‌ماند.

لبوها را از آب درمی‌آوریم و می‌گذاریم کمی آبش برود. بعد آنها را ورقه ورقه می‌کنیم و شکل می‌دهیم.

 

لبوها را توی شیشه ریخته و رویش سرکه می‌ریزیم . کمی هم نمک به آن اضافه می‌کنیم. اگر سرکه خالی روی لبوها باشد، خیلی تیز می‌شود و فقط به درد تزئین می‌خورد. برای همین بهتر است مقداری هم از آب خوشرنگ لبوها را رویش بریزیم. نمک را هم به آن اضافه می‌کنیم و درش را محکم می‌بندیم. توی یخچال می‌‌گذاریم و بعد از یک هفته، ترشی آماده است.

شما می‌توانید از این شکل‌های زیبا، برای تزئین انواع سالاد و غذاها استفاده کنید.

ترشی لبو

همشهری آنلاین

/ 4 نظر / 14 بازدید
مطبخ فــَرا

سلام دوست عزيزم ممنون كه سر زدي .... با تبادل لينك حتماً موافقم و خيلي هم خوشحال ميشم ... مطالبتون واقعاً عاليه

مطبخ فــَرا

سلام مجدد هليا جان --- لينكتونو گذاشتم --- با نون گيس باف هم به روزم --- دوست داشتي سر بزن

بهار.ک

سلام واقعا دستت درد نکنه عجب ترشی خوشگلی وای دهنم پر از آب شد وای........

دوست داشتن از عشق برتر

دعا می کنم که هیچگاه چشمهای زیبای تو را در انحصار قطره های اشک نبینم تو برایم دعا کن ابر چشم هایم همیشه برای تو ببارد دعا می کنم که لبانت را فقط در غنچه های لبخند ببینم تو برایم دعا کن که هر گز بی تو نخندم دعا می کنم دستانت که وسعت آسمان و پاکی دریا و بوی بهار را دارد همیشه از حرارت عشق گرم باشد تو برایم دعا کن دستهایم را هیچگاه در دستی بجز دست توگره ندهم من برایت دعا می کنم که گل های وجود نازنینت هیچگاه پژمرده نشوند برای شاپرک های باغچه ی خانه ات دعا می کنم که بال هایشان هرگز محتاج مر هم نباشند من برای خورشید آسمان زندگیت دعا می کنم که هیچگاه غروب نکند و بدان در آسمان زندگیم تو تنها خورشیدی برایم دعا کن ، دعا کن که خورشید آسمان زندگیم هیچگاه بدون تو غروب نکند