لازانیا

  1.  

طرز تهیه لازانیا

 

 

 

خمیر مخصوص لازانیا 9 تکه

پنیر پیتزا رنده شده یک بسته بزرگ

قارچ 250 گرم

پیاز یک عدد متوسط


رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری


فلفل سبز دلمه ای یک عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده  300 گرم


نمک و فلفل و ادویه لازانیا به مقدار لازم

سس بشامل یک لیوان 

روغن به میزان لازم

نمک فلفل و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. زمانیکه طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه

کنید. پس از سرخ شدن، قارچ و فلفل دلمه ای خورد شده را اضافه و سرخ کنید. رب را در

ظرفی با آب جوش مخلوط کنید و ادویه ها در آن بریزید و مخلوط کنید سپس به بقیه مواد

اضافه کنید.

در قابلمه ای مناسب آب جوش بیاورید و یک قاشق غذا خوری روغن مایع و نمک به آب

اضافه کنید و ورقه های لازانیا را داخل آن قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا کاملاً نرم

شوم ولی له نشود. سپس ورقه ها را از آب خوش داخل صافی بریزید و آب سرد روی آن

ها بگیرید تا به هم نچسبد.

یک ظرف مناسب مستطیل شکل انتخاب کنید و 3 ورقه لازانیا را در آن کنار هم بچینید.

مواد آماده شده را به مقدار لازم روی ورقه ها بریزید و از سس بشامل روی مواد میریزیم

وبا پنیر پیتزا روی آن را بپوشانید.  3ورقه دیگر لازانیا را روی مواد قرار دهید و این کار را

تکرار کنید و 3ورقه آخر را به عنوان پوشش بر روی سطح مواد قرار دهید و روی ورقه های

لازانیا را با پنیر پیتزا می پوشانیم و در فر قرار می دهیم که از قبل گرم کرده ایم

مدت پخت:32 دقیقه

درجه فر: 180 درجه

عکسها از اینترنت

/ 4 نظر / 14 بازدید
کدبانوی دیجیتالی

سلام دوست جون خیلی وقت بود نیومده بودم سراغت چطوری خوبی اومدم احوال پرسی و وب گردی [لبخند][قلب] راستی چرا 3 ماه آپ نکردی ؟ فعلا بای[خداحافظ]

مریم

میشه توی اجاق گاز هم ژختش؟[متفکر][اوه]

روبان صورتی

من لازانیاهامو لقمه ای درست می کنم ممنونم از آموزشت هلیا خانم گل